Kategorier
Okategoriserade

TNG


TNG är ett svenskt rekryterings- och bemanningsföretag som grundades 1998. Företaget är specialiserat på att hjälpa företag att hitta rätt kompetens inom ett brett utbud av branscher och kompetensområden. TNG har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Helsingborg.

TNGs tjänster för företag inkluderar:

  • Rekrytering: TNG hjälper företag att hitta rätt kompetens för sina lediga tjänster. Företaget har en lång erfarenhet av att rekrytera topptalanger inom en mängd olika branscher.
  • Bemanning: TNG hjälper företag att hitta rätt kompetens för sina lediga uppdrag. Företaget har ett stort nätverk av kandidater inom alla branscher och kompetensområden.
  • Konsulttjänster: TNG erbjuder ett brett utbud av konsulttjänster, till exempel interim management, styrelserekrytering och leadership assessment.

TNGs mål är att hjälpa företag att hitta rätt kompetens för att lyckas. Företaget arbetar med en kombination av traditionella och moderna rekryteringsmetoder för att hitta de bästa kandidaterna.

Här är några av de fördelar som företag kan få av att arbeta med TNG:

  • Tillgång till ett stort nätverk av kandidater: TNG har ett stort nätverk av kandidater inom alla branscher och kompetensområden. Detta gör det möjligt för företag att hitta rätt kompetens för sina lediga tjänster.
  • Erfarenhet och expertis: TNG har en lång erfarenhet av att rekrytera och bemanna företag. Företaget har en stor kunskap om arbetsmarknaden och kan hjälpa företag att hitta rätt kompetens för sina behov.
  • Kvalitet och service: TNG arbetar med en kombination av traditionella och moderna rekryteringsmetoder för att hitta de bästa kandidaterna. Företaget är också engagerat i att ge en hög kvalitet på service till sina kunder.

TNG är ett värdefullt verktyg för företag som letar efter rätt kompetens för att lyckas. Företaget har ett stort utbud av tjänster och erfarenhet som kan hjälpa företag att hitta rätt kompetens för sina behov.

Här är några specifika exempel på hur TNG har hjälpt företag att hitta rätt kompetens:

  • Ett stort företag inom HR behövde hitta en ny HR-chef. TNG hjälpte företaget att hitta en kandidat med över 10 års erfarenhet av att arbeta som HR-chef inom branschen.
  • Ett medelstort företag inom Talent Acquisition behövde hitta en ny Talent Acquisition Manager. TNG hjälpte företaget att hitta en kandidat med en stark utbildning och erfarenhet inom rekrytering.
  • Ett stort företag inom lön behövde hitta en ny löneadministratör. TNG hjälpte företaget att hitta en kandidat med specialistkompetens inom företagets specifika område.

TNG är ett företag som är engagerat i att hjälpa företag att hitta rätt kompetens för att lyckas. Företaget har ett stort utbud av tjänster och erfarenhet som kan hjälpa företag att hitta rätt kompetens för sina behov.

TNG fördomsfri rekrytering

TNG är ett av de första rekryteringsföretagen i Sverige som arbetar med fördomsfri rekrytering. Företaget har utvecklat en egen metod för att ta bort fördomar från rekryteringsprocessen. Metoden bygger på att anonymisera kandidaternas ansökningar och att använda objektiva urvalskriterier.

TNGs fördomsfria rekrytering har visat sig vara effektiv. Företaget har kunnat hjälpa företag att hitta rätt kompetens, oavsett kön, ålder, etnicitet eller bakgrund.

TNGs mål

TNGs mål är att hjälpa företag att hitta rätt kompetens för att lyckas. Företaget vill också bidra till att skapa en mer rättvis och jämlik arbetsmarknad.