Kategorier
Okategoriserade

Kraftsam


Kraftsam är ett svenskt rekryterings- och bemanningsföretag som grundades 2012. Företaget är specialiserat på att hjälpa företag att hitta rätt kompetens inom ett brett utbud av branscher och kompetensområden. Kraftsam har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Kraftsams tjänster för företag inkluderar:

  • Rekrytering: Kraftsam hjälper företag att hitta rätt kompetens för sina lediga tjänster. Företaget har en lång erfarenhet av att rekrytera topptalanger inom en mängd olika branscher.
  • Bemanning: Kraftsam hjälper företag att hitta rätt kompetens för sina lediga uppdrag. Företaget har ett stort nätverk av kandidater inom alla branscher och kompetensområden.
  • Annonsering: Kraftsam kan hjälpa företag att annonsera sina lediga tjänster på olika kanaler, till exempel webben, sociala medier och tidningar.

Kraftsams mål är att hjälpa företag att hitta rätt kompetens för att lyckas. Företaget arbetar med en kombination av traditionella och moderna rekryteringsmetoder för att hitta de bästa kandidaterna.

Här är några av de fördelar som företag kan få av att arbeta med Kraftsam:

  • Tillgång till ett stort nätverk av kandidater: Kraftsam har ett stort nätverk av kandidater inom alla branscher och kompetensområden. Detta gör det möjligt för företag att hitta rätt kompetens för sina lediga tjänster.
  • Erfarenhet och expertis: Kraftsam har en lång erfarenhet av att rekrytera och bemanna företag. Företaget har en stor kunskap om arbetsmarknaden och kan hjälpa företag att hitta rätt kompetens för sina behov.
  • Kvalitet och service: Kraftsam arbetar med en kombination av traditionella och moderna rekryteringsmetoder för att hitta de bästa kandidaterna. Företaget är också engagerat i att ge en hög kvalitet på service till sina kunder.

Kraftsam är ett värdefullt verktyg för företag som letar efter rätt kompetens för att lyckas. Företaget har ett stort utbud av tjänster och erfarenhet som kan hjälpa företag att hitta rätt kompetens för sina behov.

Här är några specifika exempel på hur Kraftsam har hjälpt företag att hitta rätt kompetens:

  • Ett stort IT-företag behövde hitta en ny IT-chef. Kraftsam hjälpte företaget att hitta en kandidat med över 10 års erfarenhet av att arbeta som IT-chef inom branschen.
  • Ett medelstort företag inom sälj behövde hitta nya säljare. Kraftsam hjälpte företaget att hitta ett team av säljare med erfarenhet av att sälja produkter eller tjänster inom företagets bransch.
  • Ett stort marknadsföringsföretag behövde hitta en ny kreativ chef. Kraftsam hjälpte företaget att hitta en kandidat med en stark portfolio av kreativt arbete.

Kraftsam är ett företag som är engagerat i att hjälpa företag att hitta rätt kompetens för att lyckas. Företaget har ett stort utbud av tjänster och erfarenhet som kan hjälpa företag att hitta rätt kompetens för sina behov.