Kategorier
Okategoriserade

K2 Search AB

K2 Search AB är ett svenskt rekryteringsföretag som grundades 1986. Företaget är specialiserat på executive search, interim management, styrelserekrytering och leadership assessment. K2 Search har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo.

K2 Search hjälper företag att hitta rätt kompetens för sina ledande befattningar. Företaget har en lång erfarenhet av att rekrytera topptalanger inom en mängd olika branscher. K2 Search använder en kombination av traditionella och moderna rekryteringsmetoder för att hitta de bästa kandidaterna.

K2 Search är ett av Nordens ledande rekryteringsföretag. Företaget har ett starkt track record av att hitta rätt kompetens för sina kunder. K2 Search är också ett av de mest innovativa rekryteringsföretagen i Norden. Företaget är alltid på jakt efter nya sätt att hitta och rekrytera topptalanger.

Här är några av K2 Searchs viktigaste tjänster:

  • Executive search: K2 Search hjälper företag att hitta rätt kompetens för sina ledande befattningar, till exempel VD, CFO, COO och CMO.
  • Interim management: K2 Search hjälper företag att hitta interima chefer för att täcka upp vakanser eller för att hantera specifika projekt.
  • Styrelserekrytering: K2 Search hjälper företag att hitta rätt kompetens för sina styrelser.
  • Leadership assessment: K2 Search hjälper företag att bedöma ledarskapskompetens.

K2 Searchs kunder inkluderar ett brett utbud av företag, från små och medelstora företag till stora börsnoterade bolag. Företaget har ett starkt track record av att hitta rätt kompetens för sina kunder.