Kategorier
Okategoriserade

Isaksson


Isaksson Rekrytering & Bemanning AB är ett svenskt rekryterings- och bemanningsföretag som grundades 2004. Företaget är specialiserat på att hjälpa företag inom fastighet, bygg och teknik att hitta rätt kompetens. Isaksson Rekrytering & Bemanning har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Isaksson Rekryterings & Bemannings tjänster för företag inkluderar:

  • Rekrytering: Isaksson Rekrytering & Bemanning hjälper företag att hitta rätt kompetens för sina lediga tjänster. Företaget har en lång erfarenhet av att rekrytera topptalanger inom en mängd olika branscher.
  • Bemanning: Isaksson Rekrytering & Bemanning hjälper företag att hitta rätt kompetens för sina lediga uppdrag. Företaget har ett stort nätverk av kandidater inom alla branscher och kompetensområden.
  • Konsulttjänster: Isaksson Rekrytering & Bemanning erbjuder ett brett utbud av konsulttjänster, till exempel interim management, styrelserekrytering och leadership assessment.

Isaksson Rekryterings & Bemannings mål är att hjälpa företag att hitta rätt kompetens för att lyckas. Företaget arbetar med en kombination av traditionella och moderna rekryteringsmetoder för att hitta de bästa kandidaterna.

Här är några av de fördelar som företag kan få av att arbeta med Isaksson Rekrytering & Bemanning:

  • Tillgång till ett stort nätverk av kandidater: Isaksson Rekrytering & Bemanning har ett stort nätverk av kandidater inom fastighet, bygg och teknik. Detta gör det möjligt för företag att hitta rätt kompetens för sina lediga tjänster.
  • Erfarenhet och expertis: Isaksson Rekrytering & Bemanning har en lång erfarenhet av att rekrytera och bemanna företag inom fastighet, bygg och teknik. Företaget har en stor kunskap om dessa branscher och kan hjälpa företag att hitta rätt kompetens för sina behov.
  • Kvalitet och service: Isaksson Rekrytering & Bemanning arbetar med en kombination av traditionella och moderna rekryteringsmetoder för att hitta de bästa kandidaterna. Företaget är också engagerat i att ge en hög kvalitet på service till sina kunder.

Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett värdefullt verktyg för företag som letar efter rätt kompetens inom fastighet, bygg och teknik. Företaget har ett stort utbud av tjänster och erfarenhet som kan hjälpa företag att hitta rätt kompetens för sina behov.

Här är några specifika exempel på hur Isaksson Rekrytering & Bemanning har hjälpt företag att hitta rätt kompetens:

  • Ett stort byggföretag behövde hitta en ny projektledare. Isaksson Rekrytering & Bemanning hjälpte företaget att hitta en kandidat med över 10 års erfarenhet av att arbeta som projektledare inom byggbranschen.
  • Ett medelstort fastighetsbolag behövde hitta nya säljare. Isaksson Rekrytering & Bemanning hjälpte företaget att hitta ett team av säljare med erfarenhet av att sälja fastigheter.
  • Ett stort teknikföretag behövde hitta en ny IT-chef. Isaksson Rekrytering & Bemanning hjälpte företaget att hitta en kandidat med en stark portfolio av IT-projekt.

Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett företag som är engagerat i att hjälpa företag att hitta rätt kompetens för att lyckas. Företaget har ett stort utbud av tjänster och erfarenhet som kan hjälpa företag att hitta rätt kompetens för sina behov.