Kategorier
Okategoriserade

A&B Utveckling

A&B Utveckling är ett auktoriserat bemanningsföretag med fokus på hotell- och restaurangbranschen. De har sitt kontor centralt i Malmö och har över 100 anställda som arbetar heltid, deltid, i projekt eller på timbasis.

Här är några av de tjänster som A&B Utveckling erbjuder till företag:

  • Bemanningslösningar: A&B Utveckling kan erbjuda bemanningslösningar för både tillfälliga och fasta behov. De har ett stort nätverk av kvalificerade kockar, servitörer, bartendrar, receptionister och annan personal inom hotell- och restaurangbranschen.
  • Rekrytering: A&B Utveckling kan hjälpa dig att hitta rätt person för alla typer av tjänster inom hotell- och restaurangbranschen. De har en beprövad process för att hitta de bästa personerna för ditt team.
  • Utbildning: A&B Utveckling kan erbjuda olika typer av utbildningar för personal inom hotell- och restaurangbranschen.

A&B Utveckling har ett starkt fokus på kundnöjdhet och har ett team av engagerade och erfarna medarbetare som brinner för att hjälpa företag inom hotell- och restaurangbranschen att hitta rätt personal. De har ett gott rykte i branschen och har samarbetat med många framgångsrika hotell och restauranger i Skåne.

Här är några saker som gör A&B Utveckling till ett bra val för företag inom hotell- och restaurangbranschen:

  • De har ett stort nätverk av kvalificerade kandidater: A&B Utveckling har ett stort nätverk av kvalificerade kockar, servitörer, bartendrar, receptionister och annan personal inom hotell- och restaurangbranschen. Detta gör att de kan hitta rätt person för din tjänst, oavsett hur specifik den är.
  • De har en beprövad process: A&B Utveckling har en beprövad process för att hitta de bästa personerna för ditt team. De använder sig av en kombination av metoder, till exempel intervjuer, tester och referenstagning.
  • De är fokuserade på kundnöjdhet: A&B Utveckling är fokuserade på att ge sina kunder bästa möjliga service. De har ett team av engagerade och erfarna medarbetare som alltid strävar efter att överträffa kundernas förväntningar.
  • De har ett gott rykte: A&B Utveckling har ett gott rykte i branschen och har samarbetat med många framgångsrika hotell och restauranger i Skåne.

Om du letar efter ett bemannings- och rekryteringsföretag som kan hjälpa dig att hitta rätt personal inom hotell- och restaurangbranschen, är A&B Utveckling ett bra alternativ.