Kategorier
Okategoriserade

365 BTS AB

365 BTS AB är ett bemannings- och rekryteringsföretag som specialiserar sig på att tillhandahålla professionella yrkeschaufförer, last- och lossningspersonal samt plock- och lagerarbetare i Storstockholm/Mälardalen med omnejd. De är dedikerade till att möta sina kunders behov av kvalificerad personal varje dag, året runt.

Här är några av de tjänster som 365 BTS erbjuder till företag:

  • Bemanningslösningar: 365 BTS kan erbjuda bemanningslösningar för både tillfälliga och fasta behov. De har ett team av erfarna konsulter som kan hjälpa dig att hitta rätt kompetens för ditt projekt.
  • Rekrytering: 365 BTS kan hjälpa dig att hitta rätt person för alla typer av tjänster inom lager och transport. De har ett stort nätverk av kandidater och använder sig av en beprövad process för att hitta de bästa personerna för ditt team.
  • Konsulting: 365 BTS kan erbjuda konsulting i frågor som rör arbetsrätt, logistik och lagerhantering.

365 BTS har ett starkt fokus på kundnöjdhet och har ett team av engagerade och erfarna medarbetare som brinner för att hjälpa företag att hitta rätt personal. De har ett gott rykte i branschen och har vunnit flera utmärkelser för sitt arbete.

Här är några saker som gör 365 BTS till ett bra val för företag:

  • De har ett stort nätverk av kandidater: 365 BTS har ett stort nätverk av kandidater från alla branscher och på alla nivåer. Detta gör att de kan hitta rätt person för din tjänst, oavsett hur specifik den är.
  • De har en beprövad process: 365 BTS har en beprövad process för att hitta de bästa personerna för ditt team. De använder sig av en kombination av metoder, till exempel intervjuer, tester och referenstagning.
  • De är fokuserade på kundnöjdhet: 365 BTS är fokuserade på att ge sina kunder bästa möjliga service. De har ett team av engagerade och erfarna medarbetare som alltid strävar efter att överträffa kundernas förväntningar.
  • De har ett gott rykte: 365 BTS har ett gott rykte i branschen och har vunnit flera utmärkelser för sitt arbete.

Om du letar efter ett bemannings- och rekryteringsföretag som kan hjälpa dig att hitta rätt personal inom lager och transport, är 365 BTS ett bra alternativ.